x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Udrea, despre nominalizarea lui Ponta în fruntea noului Guvern: Dacă USL a obţinut 60%, să aibă premierul pe care îl vor!

Udrea, despre nominalizarea lui Ponta în fruntea noului Guvern: Dacă USL a obţinut 60%, să aibă premierul pe care îl vor!

12 Dec 2012   •   09:10
Udrea, despre nominalizarea lui Ponta în fruntea noului Guvern: Dacă USL a obţinut 60%, să aibă premierul pe care îl vor!
Sursa foto: Intact Images/Karina Knapek

Liderul PDL Elena Udrea a declarat, aseară, într-o emisiune TV, că USL ar trebui să aibă "premierul pe care îl vor" având în vedere că la alegerile parlamentare au pbţinut 60%. "Dacă USL a obţinut 60%, să aibă premierul pe care îl vor", a spus Udrea, întrebată dacă este de părere că Traian Băsescu îl va nominaliza pe Victor Ponta premier.

Fostul ministru al Dezvoltării a mai spus că preşedintele poate refuza nominalizarea, iar dacă Parlamentul respinge de două ori propunerea de premier a şefului statului, se dizolvă Parlamentul şi se poate ajunge la alegeri anticipate.

Realizatorul emisiunii a replicat că, potrivit declaraţiilor liderilor USL, preşedintele va fi suspendat înainte de a se ajunge la alegeri abticipate şi preşedintele interimar va face desemnarea premierului. "Asta este altceva", a răspuns Elena Udrea.

×