x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Elena Udrea dixit: discursul lui Barack Obama nu diferă de cel al guvernanţilor români!

Elena Udrea dixit: discursul lui Barack Obama nu diferă de cel al guvernanţilor români!

10 Sep 2011   •   12:56
Elena Udrea dixit: discursul lui Barack Obama nu diferă de cel al guvernanţilor români!

Intr-o postare pe blogul personal, ministrul Elena Udrea scrie ca discursul sustinut de catre presedintele american Barack Obama in Congresul SUA nu difera cu nimic de mesajele pe care ea insasi, ministrul Transporturilor, Anca Boagiu, premierul Emil Boc si Traian Basescu le transmit.

'Mesajul clar al presedintelui american a fost ca sunt necesare investitii care sa creeze locuri de munca', scrie Udrea pe blog, continuand: 'Din aceasta perspectiva, discursul lui Barack Obama nu difera cu nimic de ceea ce spun eu, ca ministru al Dezvoltarii, de ceea ce spune premierul Boc, ministrul Anca Boagiu sau presedintele Traian Basescu: din criza se iese cu investitii, nu cu marirea nivelului asistentei sociale'.

In fine, Elena Udrea crede ca romanilor trebuie sa li se ofere oportunitati: 'Trebuie sa le cream locuri de munca, sa stimulam cresterea salariilor muncitorilor, sa incurajam investitiile private si rularea capitalului, sa scadem deficitul bugetului asigurarilor sociale. Romanii nu au nevoie sa tina mana intinsa la stat, nu trebuie tinuti intr-o perpetua saracie. Trebuie incurajati sa prospere, sa se dezvolte individual.'

×