x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Elena Udrea: Iniţiativa de suspendare a preşedintelui este iresponsabilă, neserioasă

Elena Udrea: Iniţiativa de suspendare a preşedintelui este iresponsabilă, neserioasă

06 Sep 2014   •   14:53
Elena Udrea: Iniţiativa de suspendare a preşedintelui este iresponsabilă, neserioasă

Iniţiativa preşedintelui Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, de suspendare a preşedintelui Băsescu, este una iresponsabilă și neserioasă, a declarat, sâmbătă, la Târgovişte, Elena Udrea.

''Neserioasă, nedemnă de un om care are a doua funcţie în stat, iresponsabilă pentru că suntem într-un context internaţional în care e un conflict cu Ucraina, avem probleme interne privind starea economiei'', a spus Elena Udrea, întrebată de jurnalişti cum comentează declaraţia lui Tăriceanu de vineri privind suspendarea preşedintelui.

Iniţiativa lui Tăriceanu este pusă de Elena Udrea şi în contextul alegerilor prezidenţiale.

''Scopul pe care Tăriceanu îl are este de a acoperi o nevoie de dezbatere a proiectului pe care îl propune pentru ţară. Şi el şi Ponta ar trebui să ne spună care sunt proiectele pe care le au pentru România. Să vii cu două luni înainte de alegeri să vorbeşti de suspendare arată cât de iresponsabil eşti, cât de lipsit de conţinut ca şi candidat la preşedinţie. Eu nu iau în seamă demersul'', a mai spus Elena Udrea, conform Agerpres.

Acesta a precizat că nu este în vizită în precampanie la Târgovişte, a venit, sâmbătă, la Zilele Cetăţii Târgovişte.

''Nu este o vizită de precampanie, am venit pentru Zilele Cetăţii Târgovişte, pentru că sunt cetăţean de onoare al municipiului Târgovişte. Şi am primit acest titlu pentru proiectele importante care au fost făcute în localitate când eram ministru'', a mai spus Elena Udrea


×