x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Elena Udrea: "Mi-aş fi dorit să candidez la Primăria Capitalei. Oprescu e un primar prea scump pentru bucureşteni"

Elena Udrea: "Mi-aş fi dorit să candidez la Primăria Capitalei. Oprescu e un primar prea scump pentru bucureşteni"

04 Apr 2012   •   18:00
Elena Udrea: "Mi-aş fi dorit să candidez la Primăria Capitalei. Oprescu e un primar prea scump pentru bucureşteni"

Elena Udrea a declarat miercuri, la B1 TV, ca situatia delicata in care se afla PDL-ul in prezent se explica prin faptul ca multi colegi aleg sa paraseasca aceasta formatiune.

"Suntem un partid care a scazut foarte mult ca urmare a masurilor economice pe care le-am luat in timpul guvernarii Emil Boc, masuri fara de care nu se putea trece prin criza, dar care ne-au costat enorm din punct de vedere al voturilor pe care PDL le-a avut", considera Elena Udrea.

Presedintele PDL Bucuresti i-a calificat drept "oportunisti" pe toti cei care pararsesc acum partidul, cand acesta scade in sondaje.

"Foarte multi oportunisti care au venit in PDL atunci cand PDL a ajuns la putere acum se grabesc sa paraseasca partidul, temandu-se ca nu vor mai prinde guvernarea dupa noiembrie" a spus politicianul.

Udrea s-a ferit sa dea nume insa a mentionat ca a citit despre mai multi colegi de partid "in speranta ca pleaca la putere cu USL-ul."

"De regula cine a plecat din PDL a plecat in opozitie si eu cred ca asa se va intalmpla si de data aceasta", a mai spus Elena Udrea.

Pe de alta parte, Elena Udrea a declarat ca si-a dorit sa candideze pentru Primaria Capitalei, fiind de parere ca ar fi un primar mai bun decat Sorin Oprescu, insa in sondaje rezultatele au aratat ca Silviu Prigoana are mai multe sanse de castig.

"Mi-as fi dorit sa intru in batalia de la Bucuresti, cred ca as fi un primar mai bun decat Sorin Oprescu, dar dupa ce am fost intr-un Guvern nepopular si popularitatea mea a scazut foarte mult. Din toate analizele facute, Silviu Prigoana are mai multe sanse decat minesa castige. Da, am luat in calcul aceasta optiune", a marturisit Udrea, care a negat zvonurile conform carora PDL ar fi negociat cu Ion Tiriac sau Raed Arafat privind o candidatura la PMB.

"Am avut tentatia de a merge cu un candidat independent, pe care sa-l sprijine partidul, dar am decis sa mergem cu candidatii partidului. Eu cred ca Prigoana va castiga, domnul Oprescu este un primar prea scump pentru bucuresteni. A terminat proiectele lui Videanu si Basescu la preturi de doua ori mai mari", a mai spus Elena Udrea.

×