x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Elena Udrea: Nu ne lăsăm păcăliţi de discursul de Opoziţie al domnului Antonescu

Elena Udrea: Nu ne lăsăm păcăliţi de discursul de Opoziţie al domnului Antonescu

26 Feb 2014   •   08:54
Elena Udrea: Nu ne lăsăm păcăliţi de discursul de Opoziţie al domnului Antonescu

Guvernul Ponta trebuie să plece acasă, a declaat deputatul Elena Udrea, membră a Partidului Mişcarea Populară. Potrivit Elenei Udrea, Crin Antonescu nu trebuie privit brusc ca un lider al Opoziţiei, după plecarea liberalilor din Guvern.

Elena Udrea afirmă că Antonescu a fost "partenerul în rele" al premierului Ponta:

"Nu trebuie să lăsăm pe cineva păcălit de discursul de Opoziţie al domnului Antonescu. Domnul Antonescu a fost partenerul în rele, partenerul în guvernarea aceasta dezastruoasă, în loviturile de stat pe care le-au dat împreună al domnului Victor Ponta. Nu se poate acum când se apropie alegerile şi a înţeles şi dânsul iremediabil că nu va fi susţinut de Victor Ponta şi de PSD la candidatura la Preşedinţie, nu se poate să vină acum cu un discurs de Opoziţie! Opoziţie la ce, când tu aproape doi ani de zile n-ai avut o singură dată o poziţie în interiorul USL-ului, care să fie în favoarea electoratului de centru-dreapta", a declarat Elena Udrea la RFI.

"Eu cred că acest Guvern format în jurul PSD trebuie să plece acasă! Nu numai că n-a fost votat de oameni în felul acesta, dar este un Guvern, că rămâne PSD-ul, că rămânea PNL-ul, la fel de incompetent, la fel de iresponsabil, ca şi atunci când erau împreună", a mai spus Udrea.

PNL a decis marţi seară să iasă de la guvernare.

×