x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Elena Udrea, pe blog: "Oricâţi bani ar veni în acest moment, tot nu sunt suficienţi"

Elena Udrea, pe blog: "Oricâţi bani ar veni în acest moment, tot nu sunt suficienţi"

04 Aug 2011   •   13:13
Elena Udrea, pe blog: "Oricâţi bani ar veni în acest moment, tot nu sunt suficienţi"

Desi ministerul condus de Elena Udrea a primit, "suprinzator", cea mai mare suma din cei 600 de milioane de euro alocati de Executiv, pentru continuarea proiectelor incepute, iar ministrul Sanatatii a demisionat pe motiv ca nici macar nu a fost consultat la rectificarea bugetara, Udrea isi varsa naduful pe blog, facand afirmatia ca oricat de multi bani i-ar fi alocati in acest moment, tot n-ar fi suficienti.

De asemenea, sefa Ministerului Dezvoltarii Regionale si Turismului sustine ca n-are niciun rost sa se arunce banii obtinuti din surplusul de incasari bugetare pe cresteri de salarii si pensii. " Surplusul de incasari bugetare obtinut pe prima jumatate a anului nu putem sa-l aruncam pe salarii si pensii mai mari, asa cum preseaza de cateva zile televiziunile de stiri. E mai bine sa-l directionam catre investitii", scrie Udrea.

Tot pe blogul domniei sale, Elena Udrea spune ca " Romania are nevoie de investitii in infrastructura inca 10 ani, in conditiile bugetelor de astazi. De aceea criticile fata de rectificarea bugetara, prima in care se acorda mai multi bani ministerelor de investitii, sunt total nejustificate. Dintr-o asemenea perspectiva, oricati bani ar veni in acest moment, tot nu sunt suficienti pentru programele aflate in derulare".

×