x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Elena Udrea pe Facebook: "În România nu există secrete din cauza lui Antonescu"

Elena Udrea pe Facebook: "În România nu există secrete din cauza lui Antonescu"

23 Ian 2013   •   18:07
Elena Udrea pe Facebook: "În România nu există secrete din cauza lui Antonescu"
Sursa foto: Karina Knapek/Intact Images

Elena Udrea a scris miercuri pe facebook că România este ţara în care nu există "niciun secret" şi în care şi "cel din urmă cetăţean participă la jocul cel mai de sus de putere", şi asta din cauza faptului că oameni precum Crin Antonescu relatează discuţiile dintre primii trei oameni în stat.

 
"Ce ţară şi România noastră! Fericiţi că trăim în ea! Ţara în care nu există niciun secret. În care şi cel din urmă cetăţean participă la jocul cel mai de sus de putere, prin aceea ca până şi discuţiile celor mai înalţi demnitari devin publice. Nimic nu mai este ierarhizat, patria se conduce cu televizorul, deciziile se iau colectiv. şi aceasta datorită unor oameni precum Crin Antonescu, care dau dovadă de o abordare nouă atât de transparentă în relaţia cu poporul, încât ne relatează discuţiile dintre primii trei oameni în stat. şi ca transparenţa să fie maximă, informaţiile sunt transmise printr-un canal de televiziune, desigur. Prin Antena3. Oare va veni vremea când vom putea afla şi noi conţinutul discuţiilor dintre Preşedintele SUA şi cel al României? Cred că nu, pentru că Antonescu nu va câştiga alegerile", a comentat Udrea într-o postare pe pagina personală de facebook.
 
Preşedintele Băsescu, premierul Ponta şi preşedinţii celor două Camere ale Parlamentului, Valeriu Zgonea şi Crin Antonescu, au avut o întâlnire marţi seară la Senat. Informaţia a fost confirmată de Crin Antonescu în această dimineaţă.
 

×
Subiecte în articol: Elena Udrea facebook antonescu secrete