x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Elena Udrea, reacție la demisia lui Tudose: „Speranta ca la Palatul Victoria nu va veni o altă slugă a Securității e la cei din PSD”

Elena Udrea, reacție la demisia lui Tudose: „Speranta ca la Palatul Victoria nu va veni o altă slugă a Securității e la cei din PSD”

16 Ian 2018   •   09:29
Elena Udrea, reacție la demisia lui Tudose: „Speranta ca la Palatul Victoria nu va veni o altă slugă a Securității e la cei din PSD”

Elena Udrea a comentat foarte acid demisia lui Mihai Tudose din funcția de premier. Fostul ministru consideră că adevărata problemă este că „Dragnea e in stare sa il puna si pe al treilea premier, tot de pe lista scurta a Sistemului. Omul e incurabil! ”

 

„A cazut Guvernul Tudose, al doilea prim-ministru al Securitatii dupa Grindeanu, pus si dat jos de Dragnea in doar o jumatate de an.
Ca a plecat, nicio paguba, nu a folosit cu nimic tarii ca a fost in functie. Problema e ca Dragnea e in stare sa il puna si pe al treilea, tot de pe lista scurta a Sistemului. Omul e incurabil! 
Speranta ca la Palatul Victoria nu va veni o alta sluga a Securitatii e la cei din PSD, ca de data aceasta ii vor impune lui Dragnea un premier om de partid.
Votul din CEX, ma face sa fiu optimista. Adica, la vot secret, politicienii au batut mar Securitatea.
Tudose a luat 60 de voturi impotriva si DOAR 4 pentru!!!”, a scris Elena Udrea într-o postare pe Facebook

×
Subiecte în articol: Elena Udrea