x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Elena Udrea şi femeile din PMP au ieşit să facă sport, în Herăstrău

Elena Udrea şi femeile din PMP au ieşit să facă sport, în Herăstrău

de Agerpres    |    05 Iul 2014   •   16:13
Elena Udrea şi femeile din PMP au ieşit să facă sport, în Herăstrău

Preşedintele Partidului Mişcarea Populară (PMP), Elena Udrea, a ieşit să facă sport în Parcul Herăstrău, alături de alte femei din partid, afirmând că îşi doreşte ca acest tip de eveniment să devină unul săptămânal.

"Am venit aici pentru a face mişcare, pentru că mişcarea înseamnă sănătate. Sunt femei de toate vârstele şi de toate condiţiile fizice, pentru că o minte sănătoasă într-un corp sănătos este unul dintre sloganurile noastre", a spus preşedintele Udrea, însoţită de mama sa şi de peste 30 de femei care au venit la iniţiativa PMP pentru un eveniment dedicat mişcării fizice.

Cu ajutorul unui instructor de aerobic, femeile prezente au făcut mişcare timp de 60 de minute.

"Eu fac fitness, nu aerobic, deci a fost o experienţă inedită pentru mine, aşa cum a fost pentru majoritatea femeilor prezente azi aici. A fost un set de exerciţii de intensitate medie, potrivit pentru toate participantele", a mai spus Elena Udrea.

Printre participante s-a aflat şi Ruxandra Dragomir, preşedinta femeilor din PMP, care a spus că evenimentul a avut şi o latură socială.

"Instructorul nostru de astăzi, doamna Geta Dumitru, va merge pe 20 iulie la Istanbul pentru a traversa Bosforul înot. Geta face acest lucru pentru a atrage atenţia în privinţa luptei contra cancerului la sân", a explicat Ruxandra Dragomir.

×