x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică "Eu o apreciez pe Elena"

"Eu o apreciez pe Elena"

de Aniela Nine    |    06 Aug 2008   •   00:00
"Eu o apreciez pe Elena"

CONSTANTA ● Aripa blonda din PD-L, laudata de Mazare
Acuzat ca sprijina rebelii din PD-L Constanta, Radu Mazare loveste prin invaluire: se declara fanul si sfatuitorul telefonic al celei trimise de la centru sa puna capat scandalului de la Constanta, Elena Udrea. Pentru ca face foarte bine ceea ce face aici, isi explica Mazare sustinerea.



CONSTANŢA ● Aripa blondă din PD-L, lăudată de Mazăre
Acuzat că sprijină rebelii din PD-L Constanţa, Radu Mazăre loveşte prin învăluire: se declară fanul şi sfătuitorul telefonic al celei trimise de la centru să pună capăt scandalului de la Constanţa, Elena Udrea. Pentru că face foarte bine ceea ce face aici, îşi explică Mazăre susţinerea.

În plin scandal în filiala Constanţa a PD-L, în care au fost vehiculate acuzaţii privind "mîna de ajutor" primită de rebeli de la PSD, iată că liderul organizaţiei locale a social-democraţilor, Radu Mazăre, face o declaraţie surprinzătoare de susţinere a conducerii pedeliste locale oficiale: ceea ce face Elena Udrea la Constanţa e un lucru bun şi la fel este şi confirmarea noului lider, Ion Popescu. Şi toate acestea la numai o zi după ce prim-vicepreşedintele PD-L, Theodor Stolojan, s-a declarat nemulţumit de faptul că lucrurile în filiala constănţeană coordonată de Elena Udrea şi Valeriu Stoica "nu se desfăşoară conform aşteptărilor" şi a promis că se va analiza situaţia şi se vor lua măsuri.

CUNOŞTINŢE VECHI. Ieri, Mazăre a "recunoscut" că are conversaţii telefonice cu Elena Udrea, ba chiar că numirea lui Popescu la conducerea filialei PD-L ar fi fost făcută ca urmare a unor astfel de discuţii telefonice. "N-aş putea spune că vorbesc des cu doamna Udrea. Mă cunosc cu ea, ne-au făcut cunoştinţă nişte prieteni comuni din Bucureşti. Eu o apreciez pe Elena, reprezintă noul val în politică, noua generaţie. Eu cred că e un lucru bun ce face ea la Constanţa", a răspuns ieri Mazăre, întrebat despre relaţia pe care o are cu Elena Udrea, conform Mediafax. Cît despre ce-i place cel mai mult la Udrea, Radu Mazăre a spus că "faptul că este un politician bătăios". Întrebat clar dacă numirea lui Ion Popescu în fruntea filialei PD-L Constanţa are la bază discuţiile dintre el şi Udrea, edilul Constanţei a răspuns: "Da. E un lucru bun ce se întîmplă în PD-L şi faptul că a fost confirmat domnul Popescu". "Eu nu vreau să comentez foarte mult, pentru că nici nu sînt foarte preocupat de ce se întîmplă în PD-L. V-am spus doar că eu o apreciez pe Elena", a conchis Mazăre.

ACUZE ÎNCRUCIŞATE. Imediat după ce a izbucnit scandalul la PD-L Cosntanţa, preşedintele democrat-liberalilor, Emil Boc, declara de la centru că va rezolva cu grijă situaţia de la Constanţa şi că nu va permite niciodată ca o filială pedelistă să fie condusă de oamenii PSD, explicînd că Radu Mazăre se află în spatele rebelilor constănţeni. Două luni mai tîrziu, la 2 august, în şedinţa Consiliului de Coordonare Judeţean al PD-L Constanţa, organizat de protestatarii din partid, deputatul Stelian Duţu a acuzat că de fapt Elena Udrea ar avea legături cu PSD şi a susţinut că aceasta vorbeşte des la telefon cu primarul Mazăre. Urmarea acestor ultime acuze a fost "confirmarea" discuţiilor sale cu Udrea, venită ieri de la Mazăre.

×
Subiecte în articol: politic pd-l constanta udrea elena mazare