x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Eugen Nicolicea, critici dure la adresa ministrului Justiției, Tudorel Toader: Se lăuda cu ce lucruri nu a făcut

Eugen Nicolicea, critici dure la adresa ministrului Justiției, Tudorel Toader: Se lăuda cu ce lucruri nu a făcut

05 Mar 2019   •   14:33
Eugen Nicolicea, critici dure la adresa ministrului Justiției, Tudorel Toader: Se lăuda cu ce lucruri nu a făcut

Deputatul PSD Eugen Nicolicea a criticat dur prestația ministrului Justiției, Eugen Nicolicea.

"Aici nu poate să îi nege nimeni ministrului că a început procesul de evaluare şi a început procesul de revocare, în cazul Laurei Codruţa Kovesi. La Lazăr se vede că a tărăgănat revocarea acestuia şi văd că îl lasă la pensie. Nu văd de ce ar trebui să se oprească şi să meargă mai departe în a cere revocarea. Se pare că a fost mai impresionat de activitatea domnul Lazăr şi i-a îngăduit să iasă la pensie", a spus Eugen Nicolicea, marţi, la Antena 3.

Nicolicea i-a reproșat lui Toader că se laudă și cu ceea ce nu a făcut.

"În ceea ce priveşte calitatea de ministru, nu pot să vin cu critici, dar se lăuda cu ce lucruri nu a făcut. Spunea că nu a produs proiectul de coduri, proiectul pe legile justiţiei. Aici nu sunt de acord. Delimitarea pe care a făcut-o faţă de Parlament şi cei care susţin. Dacă sunt «proaste» e meritul Parlamentului. El înaintase Parlamentului legile lui Prună. De aceea, Parlamentul a trebuit să facă alte proiecte. Nu puteam să mergem cu legile lui Prună mai departe. A iniţiat-o selectiv, în sensul că anumite prevederi au încercat să fie implementate. Domnul Toader se lăuda că a făcut modificările pe care le-a impus CCR. Dacă faci doar ce spune Curtea tu cârpeşti, nu construieşti ceva nou. Ori dacă facă după ce Curtea decide, înseamnă că nu faci nimic înainte ca CCR să o ia înainte”, a adăugat Nicolicea.

×
Subiecte în articol: eugen nicolicea