x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Eugen Teodorovici a anunţat data la care va fi adoptat Bugetul

Eugen Teodorovici a anunţat data la care va fi adoptat Bugetul

07 Feb 2019   •   11:30
Eugen Teodorovici a anunţat data la care va fi adoptat Bugetul
Sursa foto: guv.ro

Ministrul Finanţelor, Eugen Teodorovici, a anunţat joi că bugetul de stat pe 2019 va fi prezentat şi adoptat vineri de Guvern, iar ulterior trimis către Parlament, adăugând că proiectul prevede o creştere ''foarte importantă'' în domeniile investiţii, sănătate şi educaţie.
"Eu vă spun că o să aveţi mâine un buget în Guvern prezentat, discutat, adoptat, trimis la Parlament. După aceea, ţine de Parlament cât de repede va adopta acest buget, care are o creştere foarte importantă pe investiţii, sănătate şi educaţie", a declarat Teodorovici, la sediul Ministerului Finanţelor, înainte de întâlnirea cu primarii pe tema bugetului.
Întrebat despre faptul că unii primari au plecat nemulţumiţi după întrevederea pe care a avut-o miercuri cu reprezentanţii Asociaţiei Municipiilor, Teodorovici a spus: "A rămas că ne vedem astăzi la minister pentru o ultimă clarificare".
El a susţinut că scandalul din jurul bugetului a fost provocat "în mod artificial".
"Şi în Parlament este tot un proces de consultare, de dezbatere, după aceea de adoptare, (...) se poate modifica orice", a afirmat ministrul.
Chestionat de ce a durat atât de mult întocmirea proiectului de buget, el a răspuns că "în niciun caz din cauza Ministerului Finanţelor", ci "din motive care nu mai contează". 

AGERRPRES

×
Subiecte în articol: eugen teodoro buget