x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Eugen Teodorovici atac la adresa lui Paul Stănescu: Mai bine rebel, dar liber de sfori!

Eugen Teodorovici atac la adresa lui Paul Stănescu: Mai bine rebel, dar liber de sfori!

24 Iun 2020   •   12:31
Eugen Teodorovici atac la adresa lui Paul Stănescu: Mai bine rebel, dar liber de sfori!
Sursa foto: Lucian Alecu

Fostul ministru de Finanțe, Eugen Teodorovici spune  că preferă să fie un politician „rebel”, sincer și liber de orice „sfori”, dar și că dacă își va asuma funcția de președinte al PSD, își va asuma și istoria partidului, „cu bune și cu rele”.

 

„Dacă înțeleg să îmi asum funcția de președinte al PSD, înțeleg să-mi asum inclusiv istoria sa, cu bune și cu rele, cu lider, cu membrii, cu simpatizanții săi, cu greșelile, dar mai ales, cu reușitele care îi aparțin și care au făcut, la un moment dat, ca România să conteze. (...) Eu am curajul de a mă prezenta oricând în fața colegilor cu aceeași dorință și convingere că România are nevoie de o altfel de politică sau de o politică altfel, o politică asumată, o politică a deciziilor, o politică ce nu se fundamentează pe înțelegeri transpartinice, ci strict pe interesul românilor și al României De aceea, nu voi accepta niciodată să fiu acel tip de politician care să nu-și asume funcția sau care să prefere poziția de mai vechi sau mai nou "mânuitor al sforilor politice". Prefer să fiu acel politician , în sensul în care îmi permit să fiu sincer și liber de orice ”, a scris pe Facebook Eugen Teodorovici.

El a spus că partidul nu ar trebui să rămână în opoziție.

„Nu pot fi de acord cu ideea că PSD ar trebui să rămână în opoziție, atât timp cât toți membrii PSD – și nu numai - suntem de acord că actuala conducere executivă este dezastruoasă pentru țară‼️ Nu putem rămâne în opoziție doar pentru a capitaliza – eventual - politic”, a mai afirmat Teodorovici.

Paul Stănescu, secretarul general interimar al PSD, a declarat marţi, ca răspuns la criticile adresate de Eugen Teodorovici actualei conduceri interimare a PSD, că acesta este un aventurier politic, preocupat să vâneze funcţii, „o calamitate atunci când s-a aflat la conducerea partidului”.

 

×
Subiecte în articol: eugen teodorovici