x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Eugen Tomac: Niciun partid nu va putea face guvernarea fără PMP

Eugen Tomac: Niciun partid nu va putea face guvernarea fără PMP

02 Dec 2016   •   16:00
Eugen Tomac: Niciun partid nu va putea face guvernarea fără PMP
Sursa foto: DIANA OROS

Preşedintele executiv al Partidului Mişcarea Populară (PMP), Eugen Tomac, a declarat vineri, într-o conferinţă de presă, că, după alegerile din 11 decembrie, "niciun partid nu va putea face guvernarea" fără partidul din care face parte. 

"Cred cu tărie că după 11 decembrie niciun partid nu va putea face guvernarea fără Partidul Mişcarea Populară. Suntem pregătiţi de acest lucru şi ne vom duce obiectivele noastre până la capăt. Noi vom intra la guvernare cu (...) două condiţii foarte clare: ca majoritatea din care facem parte, parlamentară, să accepte, să susţină iniţiativa noastră privind reducerea numărului de parlamentari la 300, iar în cadrul Guvernului să se înfiinţeze ministerul Unificării", a explicat Tomac. 

Liderul PMP spune că partidul său va obţine la alegeri "un scor din două cifre". 

"La nivelul Sibiului, eu mă bucur că avem un electorat care se uită cu mult interes către partid. (...) Scorul pe judeţul Sibiu este de 7% la ora actuală. (...) La nivel naţional va fi un scor cu două cifre. Va fi un scor bun. (...) Scorul pe care îl avem în sondajele noastre, de peste 9 la sută, ne face încrezători că vom obţine pe 11 septembrie un scor cu două cifre", a precizat preşedintele executiv al PMP. 

Eugen Tomac şi-a prezentat la Sibiu raportul său de activitate ca parlamentar, spunând că toţi parlamentarii PMP vor face acest lucru la finalul mandatului.

Sursa: Agerpres

×