x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Europarlamentare 2019. Galaţi: Preşedintele unei secţii de votare a fost schimbat după ce i s-a făcut rău

Europarlamentare 2019. Galaţi: Preşedintele unei secţii de votare a fost schimbat după ce i s-a făcut rău

26 Mai 2019   •   11:36
Europarlamentare 2019. Galaţi: Preşedintele unei secţii de votare a fost schimbat după ce i s-a făcut rău
Sursa foto: Victor Stroe

Preşedintele unei secţii de votare din judeţul Galaţi a fost înlocuit, duminică dimineaţă, după ce i s-a făcut rău, informează reprezentanţii Biroului Electoral Judeţean (BEJ) Galaţi. 

Potrivit BEJ Galaţi, este vorba despre preşedintele secţiei de votare nr. 320 din comuna gălăţeană Griviţa. Bărbatului i s-a făcut rău, iar care colegii din secţia de votare au informat BEJ Galaţi. 

Procesul de vot din secţie nu a fost întrerupt, atribuţiile fiind preluate, temporar, de locţiitorul acestuia, după care, conform legii, prin tragerea la sorţi de către reprezentanţii Autorităţii Electorale Permanente, a fost numit un alt preşedinte al secţiei de votare.

Toate cele 436 de secţii de vot s-au deschis fără incidente, fiind aşteptaţi la urne 523.316 cetăţeni cu drept de vot înscrişi pe listele electorale permanente din judeţul Galaţi. La aceştia se adaugă alţi trei cetăţeni înscrişi pe listele speciale, persoane care locuiesc în comuna gălăţeană Nicoreşti, dar care sunt cetăţeni ai altor state comunitare şi care, potrivit legii, au solicitat în scris, cu 60 de zile înaintea votului, că doresc să voteze candidaţii la Parlamentul European din România.

AGERPRES

×