x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Europarlamentarul Maria Grapini: „E neconstituțional ce face președintele”

Europarlamentarul Maria Grapini: „E neconstituțional ce face președintele”

20 Mai 2019   •   16:11
Europarlamentarul Maria Grapini: „E neconstituțional ce face președintele”
Sursa foto: Victor Stroe

Maria Grapini, europarlamentar și candidat pentru europarlamentare, a criticat mesajul transmis de Opoziție în campanie. De asemenea, Grapini a spus că e neconstituțional faptul că președintele Iohannis participă la mitingurile unor partide și își lansează cartea în plină campanie. 

„Mesajul venit de la opoziție e clar.. își dau seama că nu stau foarte bine și încearcă să inducă electoratului și simpatizanților că dacă vor avea un procent bun la europarlamentare vor putea să schimbe Guvernul. Nu are legătură. Guvernul e rezultatul alegerilor la Parlamentul Național din 2016, așadar Parlamentul este același până la următoarele alegeri și Guvernul este cel validat de o majoritate parlamentară. E o deturnare de la mesajul pentru Parlamentul European. 

Nu e firesc.. s-a vorbit prea puțin despre proiecte, ce trebuie să facem noi acolo. E nevoie ca cetățeanul să știe că în Parlamentul European, deputații trebuie să facă front comun cu președintele și cu Guvernul și trebuie să fie atenți ce aleg pentru a se întâmpla. Nu putem să fim respectați acolo dacă nu suntem uniți. 

E neconstituțional ce face președintele. Participă la mitingurile unor partide, își lansează cartea exact în campanie”, a spus Maria Grapini la Antena 3.

 

×
Subiecte în articol: maria grapini