x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Falcă îşi schimbă părul. PDL Arad a început ilegal campania electorală, sub o siglă mincinoasă

Falcă îşi schimbă părul. PDL Arad a început ilegal campania electorală, sub o siglă mincinoasă

de Lucian Dobrater    |    18 Apr 2012   •   17:10
Falcă îşi schimbă părul. PDL Arad a început ilegal campania electorală, sub o siglă mincinoasă

PDL Arad a furat startul campaniei electorale, prin panotaj stradal, cu candidatii pentru alegerile locale. In orasul Pecica, la intrarea in localitate si langa piata, au aparut afise cu candidatii PDL, ascunsi in spatele unei sigle mincinoase. Pe langa sigla si culoarea schimbate, pe afisele din Pecica apare actualul edil, Petru Antal, insotit pe unele de actualul presedinte al Consiliului Judetean, Nicolae Iotcu, iar pe altele de primarul municipiului Arad, Gheorghe Falca. "Nu intamplator, acest tip de afisaj apare la Pecica, orasul care l-a dat tarii pe cel mai slab ministru de interne de dupa 1989, Constantin Traian Igas. Putem vedea doua aspecte extrem de grave, care caracterizeaza din plin partidul mincinos PDL. Primul aspect tine de un afisaj electoral ilegal. Constatam ca acest partid care a furat tot ce se poate fura, fura acum si startul campaniei electorale. Nu cred ca oamenii au vrut, de Sfintele Sarbatori de Paste, sa vada figurile politicienilor PDL. Campania electorala incepe in luna mai, nu in aprilie. Prin urmare, cerem institutiilor abilitate sa constate aceasta ilegalitate si sa dispuna inlaturarea afiselor. Al doilea aspect grav tine de lipsa de moralitate a politicienilor care vor sa ascunda sub o sigla necunoscuta tot raul si toate mizeriile pe care le-a facut PDL. Sunt de acord cu faptul ca toti cei din PDL au toate motivele sa le fie rusine de sigla propriului partid. Este vorba despre partidul care a vrut sa desfiinteze judetul Arad, care a distrus economia, care a taiat salariile, pensiile si indemnizatiile oamenilor, care a dus coruptia la un nivel inimaginabil. PDL este partidul care l-a ajutat pe Traian Basescu sa calce in picioare Constitutia, democratia si demnitatea romanilor. In timpul Guvernarii PDL, politicienii acestui partid s-au imbogatit peste masura. Ei trebuie sa plateasca pentru tot ce au facut, nu ii vom lasa sa minta din nou populatia si sa pretinda ca sunt altcineva! In perioada urmatoare, vom incepe o campanie de informare cu privire la adevarata identitate a acestei gasti care isi aroga titulatura de miscare crestina', a spus Dorel Caprar, co-presedintele USL Arad.

Candidatul USL la Primaria municipiului Arad, conservatoarea Lia Ardelean, a apreciat ca asa-numita "Miscare Crestin-Liberala' sub care se ascund cei din PDL Arad reprezinta intentia actualului partid de guvernamant de a nu isi asuma guvernarea. "Daca tot au afirmat ca isi asuma guvernarea, cei din PDL trebuie sa o faca pana la capat, nu sa isi schimbe parul, dar naravul ba! Oamenii trebuie sa stie ca cei «vopsiti» acum in verde sunt tot aceia care le-au taiat salariile si pensiile si sub dominatia carora romanii au ajuns la pragul cel mai de jos al saraciei', a punctat Lia Ardelean.

×