x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Fifor îl acuză pe Iohannis că lasă MAI fără conducere, în condițiile tragediei de la Caracal

Fifor îl acuză pe Iohannis că lasă MAI fără conducere, în condițiile tragediei de la Caracal

14 Sep 2019   •   14:25
Fifor îl acuză pe Iohannis că lasă MAI fără conducere, în condițiile tragediei de la Caracal

Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, afirmă că preşedintele Klaus Iohannis lasă Ministerul Afacerilor Interne fără ministru în plin proces de reformare a sistemului de urgenţă, pe fondul tragediei de la Caracal şi în perioada de organizare a alegerilor prezidenţiale.

"De două zile, Ministerul Afacerilor Interne a rămas fără conducere! E pentru prima oară în istoria acestei instituţii care are un rol central în asigurarea ordinii publice şi siguranţei cetăţeanului. În plin proces de reformare a sistemului de urgenţă, pe fondul tragediei de la Caracal, în plin proces de organizare a alegerilor prezidenţiale, domnul Iohannis găseşte de cuviinţă să lase MAI fără ministru", a scris Fifor pe Facebook.

Acesta îl întreabă pe șeful statului ce se va întâmpla în cazul în care ar avea loc un dezastru. "Cum veţi răspunde dacă se produce o calamitate sau un accident grav şi nu va fi un ministru care să coordoneze intervenţiile? Parafrazându-vă propriile declaraţii, 'trebuie să moară oameni' ca să numiţi miniştri, aşa cum vă obligă Constituţia?", a mai adăugat secretarul general al PSD.  

AGERPRES

×
Subiecte în articol: Mihai Fifor iohannis