x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Fifor: Iohannis a dat jos guvernul dar nu știe ce să facă mai departe

Fifor: Iohannis a dat jos guvernul dar nu știe ce să facă mai departe

15 Oct 2019   •   11:44
Fifor: Iohannis a dat jos guvernul dar nu știe ce să facă mai departe

Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, a afirmat că preşedintele Klaus Iohannis este un foarte prost jucător de şah şi a spus că a mutat şi a dat jos Guvernul, dar nu ştie ce să facă mai departe şi aproape că şi-a dat singur mat.

"Iohannis este un foarte prost jucător de şah. Nu e capabil să vadă dincolo de prima mutare, care îi pare câştigătoare. A mutat şi a dat jos guvernul. Dar nu ştie ce să facă mai departe. E într-o situaţie în care aproape că şi-a dat singur mat. Au dispărut de pe tablă toţi cei care l-au ajutat să treacă moţiunea. Va trebui să îşi sacrifice mai multe piese ! Printre ele "nebunul" de Orban şi încă vreo 15-16 pioni care să intre într-un guvern de sacrificiu", a susţinut Fifor pe Facebook.

Potrivit acestuia, singura problemă e că tabla de şah pe care Iohannis joacă atât de prost se numeşte România!. "El poate pierde partida. Dar românii vor pierde lucruri mult mai concrete: tăieri de salarii şi pensii, taxe mai mari, disponibilizări! Mutarea care îi poate da şah mat lui Iohannis este votul vostru din noiembrie ! Acum, voi sunteţi la rând să faceţi mutarea decisivă !", a adăugat Mihai Fifor.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: Mihai Fifor