x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Fifor: Voi demisiona în secunda doi de la preşedinţia CN, dacă voi deveni secretar general

Fifor: Voi demisiona în secunda doi de la preşedinţia CN, dacă voi deveni secretar general

29 Iun 2019   •   15:40
Fifor: Voi demisiona în secunda doi de la preşedinţia CN, dacă voi deveni secretar general

Senatorul Mihai Fifor a anunţat, sâmbătă, că va demisiona "în secunda doi" din funcţia de preşedinte al Consiliului Naţional al PSD, dacă va fi ales secretar general al partidului.

"Nu alerg după funcţii. Şi am fost întrebat: 'Ce o să faci, dacă o să fii ales secretar general, cu funcţia de preşedinte al Consiliul Naţional?' Răspunsul a fost: 'Evident că demisionez în secunda doi'", a afirmat Fifor, la Congres.

El a declarat că s-a înscris în competiţia pentru a treia funcţie în partid întrucât a considerat că are "capacitatea de muncă necesară pentru a putea face parte dintr-o echipă puternică".

"Am ales să candidez pentru onoranta funcţie de secretar general al acestui partid, pentru că eu cred că am experienţa necesară şi am capacitatea de muncă necesară pentru a putea face parte dintr-o echipă puternică, o echipă care ducă mai departe acest partid, pentru că mă caracterizează forţa de muncă şi spiritul de echipă", a afirmat Fifor.

Pe de altă parte, el a vorbit despre necesitatea ca PSD să se întoarcă la oameni, atât la cei din ţară, cât şi la cei din străinătate.

"Sunt absolut convins că ne iubim la fel de mult românii plecaţi în afara graniţelor, care nu au plecat de bine, au plecat în căutarea unei vieţi mai bune, poate. Sunt acolo şi sunt ai noştri şi datoria noastră este să vorbim şi pentru ei şi să ne gândim şi la ei în fiecare moment, aşa cum ne gândim la cei din ţară", a precizat preşedintele Consiliului Naţional al PSD.

Totodată, acesta a subliniat că "PSD nu a fost îngenuncheat niciodată".

"Haideţi să mai spunem o dată că vom ieşi din acest congres întăriţi, că ne vom duce acasă cu încredere şi pregătiţi pentru bătăliile următoare, că PSD nu a fost îngenuncheat niciodată şi nici nu va fi vreodată îngenuncheat tocmai că este un partid al oamenilor şi un partid dedicat acestei ţări", a mai spus Mihai Fifor.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: fifor secretar general congres psd