x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Finul lui Iohannis și șef al FDGR în SCANDAL cu liberalii la SIBIU!

Finul lui Iohannis și șef al FDGR în SCANDAL cu liberalii la SIBIU!

de Dan Constantin    |    31 Iul 2020   •   11:00
Finul lui Iohannis și șef al FDGR în SCANDAL cu liberalii la SIBIU!
Sursa foto: Hepta

Incident politic cu semnificații la Sibiu, între Paul Porr , președintele Forumului Democrat German din România și Daniela Cîmpean, președintele Consiliului Județean Sibiu.  Porr, care este și finul de cununie al soților Iohannis, o acuză pe Cîmpean de „democrație pseudoliberală” într-o scrisoare publică în care descrie cum și mai ales de ce i-a fost tăiat microfonul în cadrul sedinței CJ. 

Porr, care este medic și director medical la Polisano, a dorit să facă o interpelare privind capacitatea noului spital regional, investiție de 500 milioane euro. Capacitatea viitorului spital a fost redusă la 600 de paturi, în condițiile în care actualul spital județean are 1050 de paturi. Porr acuză că șefa CJ, CARE CONDUCEA ȘEDINȚA, i-a tăiat microfonul, fiind în imposibilitatea de a cere lămuriri asupra proiectului care a născut multe controverse pe plan local, de la amplasare la costuri. 

La alt punct al ordinii de zi,referitor la aeroportul Sibiu, lui Porr nu i s-a dat posibilitatea să intervină, pentru că nu a mai existat „microfon”!

Lansarea spitalului regional a fost făcută joi 30 iulie, în prezența premierului Orban, a vicepremierului Turcan, ministrului Sănătății alături de care s-a aflat, în prim plan, tăietoarea de microfoane Cîmpean!

Nu te vedem bine, doamnă Cîmpean! Asemenea gafe nu se uită și se raportează! Mai ales după formularea „democrație pseudoliberală” lansată de șeful FGRD, medicul familiei Iohannis.

×
Subiecte în articol: daniela cîmpean paul porr