x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Firea despre candidatura Vioricăi Dăncilă: Eu nu voi fi la congres, dar o voi susţine moral din spital

Firea despre candidatura Vioricăi Dăncilă: Eu nu voi fi la congres, dar o voi susţine moral din spital

11 Iun 2019   •   14:01
Firea despre candidatura Vioricăi Dăncilă: Eu nu voi fi la congres, dar o voi susţine moral din spital

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, vicepreşedinte PSD, a declarat marţi că o va "susţine moral" pe Viorica Dăncilă, care a declarat că are în intenţie să candideze la şefia partidului la Congresul din 29 iunie, afirmând că nu va participa la eveniment, fiind în spital. 

Întrebată cum comentează anunţul Vioricăi Dăncilă privind candidatura sa la şefia PSD, Gabriela Firea a spus: "Foarte bine, este premierul României, de ce nu? Şi aşteptăm să vedem cine se mai înscrie. Eu nu voi fi la congres, dar o voi susţine moral din spital, dacă mă voi putea uita la televizor". 

Edilul Capitalei a avut o întâlnire cu premierul, la Palatul Victoria, pe tema rectificării bugetare. 

Premierul Viorica Dăncilă, preşedinte interimar al PSD, a declarat că are în intenţie să candideze la şefia partidului la Congresul din 29 iunie şi a precizat că ia în calcul această variantă indiferent de rezultatul moţiunii de cenzură anunţate de Opoziţie. 

"Cred că voi candida, deocamdată sunt preocupată de organizare.... Da, dar eu sper să mai fie şi alţi candidaţi", a spus Viorica Dăncilă, luni, la emisiunea Marius Tucă Show. 

Întrebată dacă ia în calcul şi o candidatură la Preşedinţia României, în cazul în care va fi aleasă la şefia PSD, ea a spus: "Nu, eu cred că nu mai trebuie să avem această opinie, că şeful partidului trebuie să fie candidatul la prezidenţiale". AGERPRES

×
Subiecte în articol: Gabriela Firea