x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Firea, despre dosarul penal al Sorinei Pintea: Nu știm în ce bază s-a făcut arestarea

Firea, despre dosarul penal al Sorinei Pintea: Nu știm în ce bază s-a făcut arestarea

01 Mar 2020   •   13:40
Firea, despre dosarul penal al Sorinei Pintea: Nu știm în ce bază s-a făcut arestarea

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a spus, duminică, referitor la dosarul de corupție în care este implicat fostul ministru al Sănătății, Sorina Pintea, că regretă, „la nivel uman”, ce s-a întâmplat, dar că nu știe „în ce bază s-a făcut această arestare”.

„Am fost și eu surprinsă când am văzut știrile. Trebuie să așteptăm să se pronunțe instanța. La nivel uman îmi pare rău de oricine se alfă într-o astfel de situație, fie că este coleg cu mine sau nu”, a spus, duminică, Gabriela Firea, la Antena 3.

Edilul a adăugat că ancheta va stabili ce se va întâmpla în acest caz, mai departe, ea subliniind că o parte dinte politicieni „au încercat să câștige capital electoral din această situație”.

„Nu neaparat mă sperie această arestare, dar oricine își poate pune o întrebare, nu știm în ce bază s-a făcut această arestare. Oricine își poate pune întrebarea dacă nu se plătesc anumite polițe”, a adăugat primarul general.

Tribunalul Bucureşti a decis, sâmbătă, arestarea preventivă pentru 30 de zile a fostului ministru al Sănătăţii, Sorina Pintea, în prezent manager al Spitalului din Baia Mare. Decizia nu este definitivă. Ea este acuzată că a luat de mită sumele de 10.000 de euro şi 120.000 lei, bani ce reprezintă un procent de 7% din valoarea unui contract.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: gabriela firea sorina pintea