x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Firea: Majoritatea noastră din Parlament va bloca proiectul PNL prin care se interzice plata subvenţiei

Firea: Majoritatea noastră din Parlament va bloca proiectul PNL prin care se interzice plata subvenţiei

09 Feb 2020   •   17:48
Firea: Majoritatea noastră din Parlament va bloca proiectul PNL prin care se interzice plata subvenţiei
Sursa foto: Lucian Alecu

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat că a obţinut sprijin din partea parlamentarilor PSD pentru a fi respins proiectul PNL prin care se interzice Primăriei să plătească subvenţia la apă caldă şi căldură.


"L-am rugat pe Marcel Ciolacu să susţină toate proiectele de modernizare şi de dezvoltare ale Capitalei. Avem nevoie în primul rând de sprijin în Parlament pentru ca proiectul de lege al PNL, anunţat de ministrul PNL al Economiei, care interzice Primăriei Capitalei să plătească în beneficiul bucureştenilor subvenţia pentru apă caldă şi căldură să nu treacă. Să nu treacă niciodată, pentru că în blocurile din Bucureşti, cele vechi, de dinainte de Revoluţie, nu locuiesc bucureşteni bogaţi. Dacă ar fi fost atât de bogaţi şi ar fi avut venituri mari, s-ar fi mutat la o casă, la o vilă, în judeţul Ilfov sau s-ar fi mutat într-un bloc nou, într-o clădire nouă, cu alte facilităţi. Prin urmare, noi nu îi considerăm bogaţi, sunt medici, profesori, muncitori şi au nevoie în continuare de subvenţie. (...) Am obţinut sprijin din partea domnului Ciolacu, majoritatea noastră din Parlament să blocheze acest proiect al austerităţii în Capitală", a spus Firea, într-o conferinţă de presă, la finalul Conferinţei extraordinare a PSD Bucureşti.

Ea a adăugat că dacă acest proiect al PNL ar fi adoptat în Parlament, "s-ar tripla facturile în Bucureşti, ceea ce este foarte grav". 

www.agerpres.ro

×
Subiecte în articol: gabriela firea