x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Firea: Va fi Congres pe 21 martie, mă gândesc dacă voi candida

Firea: Va fi Congres pe 21 martie, mă gândesc dacă voi candida

08 Mar 2020   •   21:22
Firea: Va fi Congres pe 21 martie, mă gândesc dacă voi candida

Gabriela Firea a anunțat, duminică, faptul că PSD va avea Congres în data de 21 martie, dar încă nu se știe dacă va fi online sau video. Firea se gândește până săptămâna viitoare dacă va candida sau nu pentru o funcție în partid, după un cometariu „măgulitor” al lui Marcel Ciolacu.

Firea a anunțat, duminică, la Antena 3, că președintele interimar PSD, Marcel Ciolacu, i-a confirmat că va fi Congres în 21 martie, dar nu se știe dacă va fi online sau video.

„Domnul Marcel Ciolacu ne-a confirmat că va fi Congres pe 21 martie, dar hotărârea se va lua dacă va fi online sau video. Atunci votul să fie și filmat și supravegheat și anunțat prin intermediul fiecărui președinte de organizație”, a spus Firea.

Firea a spus că se gândește dacă va candida la o funcție în partid.

„După ce am anunțat că nu mai candidez la funcția de președinte executiv, am avut o discuție cu domnul Ciolacu că nu vede o echipă de conducere fără mine și a rămas că mă mai gândesc săptămâna viitoare. Ne vedem săptămâna viitoare ca să îi dau răspunsul meu. A fost un comentariu măgulitor al domnului președinte interimar”, a mai spus Firea.

Sursa: Mediafax

×
Subiecte în articol: Gabriela Firea