x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Fiul Doinei Cornea: Nu îl mai vrem pe Băsescu la Cotroceni. Ne-am săturat de un preşedinte mârlan! (VIDEO)

Fiul Doinei Cornea: Nu îl mai vrem pe Băsescu la Cotroceni. Ne-am săturat de un preşedinte mârlan! (VIDEO)

24 Aug 2012   •   08:33
Fiul Doinei Cornea: Nu îl mai vrem pe Băsescu la Cotroceni. Ne-am săturat de un preşedinte mârlan! (VIDEO)


Leontin Iuhas, fiul disidentei anticomuniste Doina Cornea, sustine ca presedintele Traian Basescu nu mai poate ramane in fruntea statului, in ciuda deciziei celor sase judecatori ai Curtii Constitutionale. Motivul? 7,4 milioane de romani au votat pentru schimbarea lui din functie si, implicit, pentru o alta clasa politica.

Leontin Iuhas s-a alaturat protestatarilor din Piata Unirii din Cluj-Napoca, care vin, de trei zile, in fiecare seara, pentru a-si manifesta dezacordul fata de decizia Curtii Constitutionale de a invalida referendumul din 29 iulie organizat pentru demiterea presedintelui Traian Basescu.

'Ne-am saturat de un presedinte marlan. Ne-am saturat de o sleahta se inavutiti care fura tot ce pot. Nu cerem un anumit presedinte. Daca ma intrebati pe mine, este evident ca este Crin Antonescu, daca intrebati pe altcineva de aici, poate ca vrea pe altcineva. Singurul lucru comun intre toti de aici este ca nu il vrem pe Traian Basescu la Cotroceni. Mai ales ca suntme 7,4 milioane de oameni care am spus 'Nu te vrem la Cotroceni!'. Un om care are asa putina demnitate incat se intoarce impotriva intregului popor si se duce linistit la Cotroceni nu merita sp fi presedintele nostru', a spus, aseara, Leontin Iuhas, potrivit stiridecluj.ro.

'Mama mea este cu sufletul alaturi de noi si noua clasa politica, deci cea care a vrea sa fie o altfel de clasa politica. In 22 de ani ne-am castigat dreptul macar cei 7,4 milioane de oameni vii. A avut dreptate Crin Antonescu cand a spus ca in 29 iulie societatea s-a impartit in doua, in oameni vii si in oameni morti. Moartea nu e o rusine, e o stare de fapt, dar mortii nu vorbesc. Noi care vorbim dorim o alta clasa politica', a mai explicat fiul Doinei Cornea.

Protestatarii vor reveni in Piata Unirii si vineri, de la ora 19:00.

×