x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Florin Cîțu: Astăzi aprobăm primul set de măsuri pentru susținerea economiei

Florin Cîțu: Astăzi aprobăm primul set de măsuri pentru susținerea economiei

18 Mar 2020   •   17:58
Florin Cîțu: Astăzi aprobăm primul set de măsuri pentru susținerea economiei
Sursa foto: Lucian Alecu

Ministrul Finanțelor Publice, Florin Cîțu, a afirmat, în cadrul unei postări pe contul său de Facebook, că azi, 18 martie, vor fi aprobate primele măsuri pentru susținerea economiei, în contextul epidemiei de coronavirus.

„Astăzi aprobăm primul set de măsuri pentru susținerea economiei. Cumulat, este un pachet de aproximativ 2% din PIB. Un efort important pentu România.”, scrie Florin Cîțu.

Mai mult, acesta spune că vor apărea și alte măsuri, în funcție de evoluția situației în perioada următoare.

„În funcție de evoluțiile din perioada următoare venim și cu alte măsuri. În acest moment este nevoie de noi toți. Este nevoie de fiecare pentru a susține economia.”, mai scrie Cîțu.

Florin Cîțu atrage atenția și asupra faptului că este important ca firmele care își continuă activitatea să-și plătească taxele, impozitele și contribuțiile.

„Companiile a căror activitate nu a fost afectată în această perioadă este important să plătească taxele, impozitele și contribuțiile. Trebuie să știți că nu vor exista probleme din partea statului cu privire la plata facturilor, rambursarea TVA, salarii, pensii și ajutoare sociale. Trecem împreună peste această perioadă!”, se mai arată în postare.

Astăzi aprobăm primul set de măsuri pentru susținerea economiei. Cumulat, este un pachet de aproximativ 2% din PIB. Un...

Publicată de Florin Cîţu pe Miercuri, 18 martie 2020

 

×
Subiecte în articol: florin citu coronavirus