x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Florin Cîțu, mesaj pentru parlamentari: Nu mai promovați legi care au potențialul să arunce în aer situația financiară stabilă a României.

Florin Cîțu, mesaj pentru parlamentari: Nu mai promovați legi care au potențialul să arunce în aer situația financiară stabilă a României.

12 Mar 2020   •   12:53
Florin Cîțu, mesaj pentru parlamentari: Nu mai promovați legi care au potențialul să arunce în aer situația financiară stabilă a României.
Sursa foto: Lucian Alecu

Premierul desemnat al României, Florin Cîțu, le-a transmis parlamentarilor să nu mai promoveze „legi care au potențialul de a arunca în aer situația financiară stabilă a României”, joi, prin intermediul unui mesaj publicat pe contul său de Facebook.

„Spațiul fiscal pentru proiecte populiste este zero”, spune Florin Cîțu. Mai mult, acesta atrage atenția asupra pomenilor electorale.

„Avem nevoie de fiecare resursă financiară și trebuie să folosim eficient tot ce avem. Acum nu este momentul să introduceți taxe pe care noi le-am scos sau să votați pomeni electorale. Din contră. Este nevoie de responsabilitate altfel omorâți TOATE sectoarele economiei. Inclusiv cele care nu sunt afectate direct de ce se întâmplă acum în economia globală.”, a mai scris premierul desemnat.

Florin Cîțu mai precizează că au fost redistribuiți din fondul de rezervă 620 de milioane de lei pentru Ministerul Sănătății și că este posibil să fie nevoie de mai mulți bani.

„În următoarele zile venim cu măsuri pentru susținerea sectoarelor din economie. Întâi trebuie să vedem ce sectoare și cum sunt afectate. În funcție de această analiză alegem măsurile care să acționeze direct și eficient.”, a mai precizat acesta.

×
Subiecte în articol: florin citu coronavirus