x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Fostul ministru al Dezvoltării Regionale afirmă că joi nu va fi prezent la ceremonia de predare-primire a ministerului

Fostul ministru al Dezvoltării Regionale afirmă că joi nu va fi prezent la ceremonia de predare-primire a ministerului

06 Noi 2019   •   14:55
Fostul ministru al Dezvoltării Regionale afirmă că joi nu va fi prezent la ceremonia de predare-primire a ministerului
Sursa foto: cdep.ro

Fostul ministru al Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, Vasile-Daniel Suciu, a anunţat că nu va fi prezent joi la ceremonia de predare-primire a ministerului, întrucât îşi va sărbători ziua de naştere.

"De regulă, sunt un om care respectă şi cutumele şi regulile atunci când se schimbă o guvernare cu alta, mi-aş fi dorit ca acest proces de predare-primire a ministerului să aibă loc ori ieri, ori astăzi, cum am avut o discuţie cu domnul ministru Ştefan (n.r. Ion). Din păcate, acest proces va avea loc abia mâine şi vă spun cu toată sinceritatea de care sunt capabil, nu voi fi mâine. Chiar prefer să fiu cu cei dragi acasă, mâine fiind ziua mea de naştere, decât să mi-o petrec cu domnul Ludovic Orban şi cu domnul ministru", a precizat miercuri Suciu, la o conferinţă privind bilanţul de activitate.

El a adăugat că, începând de joi, va fi "cel mai critic şi cel mai mare susţinător" al proiectelor de investiţii.

"Voi fi, începând de mâine, cel mai critic şi cel mai mare susţinător al proiectelor de investiţii. Din păcate, ceea ce am văzut în spaţiul public nu mă îndreptăţeşte să spun că va fi un ministru de succes, chiar deloc, şi voi urmări ca fiecare din obiectivele pe care noi le-am susţinut şi le-am finanţat să fie duse la bun sfârşit", a afirmat Suciu.

AGERPRES

×