x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Gabi Firea, la preluarea mandatului de senator: Vin cu gândul să muncesc cinstit şi să nu mint

Gabi Firea, la preluarea mandatului de senator: Vin cu gândul să muncesc cinstit şi să nu mint

18 Dec 2012   •   15:44
Gabi Firea, la preluarea mandatului de senator: Vin cu gândul să muncesc cinstit şi să nu mint
Sursa foto: INTACT IMAGES/Christian Silva

Senatorul PSD Gabriela Vrânceanu Firea a declarat, astăzi, la Senat, la preluarea mandatului, că vine în Parlament cu gândul "să muncească cinstit, onest, să nu mintă" şi să îşi facă autocritica atunci când greşeşte.

"Nu vin aici cu gândul de a salva România, poate s-o salveze decât Dumnezeu, dar vin cu gândul să muncesc cinstit, onest, să nu mint şi să îmi fac autocritica atunci când greşesc pentru că sunt convinsă că aşa cum greşeşte orice om şi un parlamentar mai are voie să greşească, totul este să nu persiste în greşeli şi să nu facă lucruri rele în mod intenţionat. Cred că trebuie să învăţ foarte multe de la colegii mei mai experimentaţi care sunt la a doua sau a treia legislatură. Vin cu modestia omului care este la început de drum pentru că eu am fost la un vârf de carieră în presă, dar în politică sunt la început, sunt un boboc cum se spune", a declarat Gabi Firea, potrivit Agerpres.

Social-democrata îşi doreşte să rezolve măcar o parte dintre problemele cetăţenilor din colegiul în care a candidat.

"Gândurile sunt bune, sunt acelea pe care le-am preluat de la toţi alegătorii mei din Ilfov, din cele 20 de localităţi pe care le-am vizitat şi nu aşa din maşină, ci din uşă în uşă. Am avut o campanie foarte frumoasă, în sensul că am vrut să cunosc toţi cetăţenii, toate problemele colegiului meu, colegiul 1 Senat, circumscripţia 25 şi am plecat cu gândul să rezolv măcar o parte din aceste probleme. Ele au caracter fie naţional, fie local, problemele naţionale le ştim cu toţii: lipsa locurilor de muncă, pensii foarte mici pentru cei de vârsta a treia, probleme pentru familiile care au copii mici şi nu îndrăznesc să se mai gândească la alţi moştenitori pentru că realmente nu le ajung banii nici pentru cei pe care îi au, iar problemele locale sunt cele care ţin de transport, cele care ţin de finalizarea reţelelor de gaze, de alte utilităţi, de asfaltare. Sper să am şi eu o contribuţie semnificativă la mai binele locuitorilor din aceste 20 de localităţi", a mai spus Firea.

×