x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Gabriel Oprea: Nu doresc funcţia de prim-ministru şi nu voi candida la Preşedinţie

Gabriel Oprea: Nu doresc funcţia de prim-ministru şi nu voi candida la Preşedinţie

17 Oct 2015   •   14:51
Gabriel Oprea: Nu doresc funcţia de prim-ministru şi nu voi candida la Preşedinţie
Preşedintele UNPR, vicepremierul Gabriel Oprea, a afirmat sâmbătă că nu-şi doreşte funcţia de prim-ministru şi nici nu intenţionează să candideze la Preşedinţia României.

"Nu doresc funcţia de prim-ministru, în primul rând sunt într-o coaliţie de guvernare, avem prim-ministru, consider că avem o guvernare bună, poate deveni şi mai bună, cu rezultate economice clare, o spun indicatorii internaţionali. (...) Nu mă interesează funcţia de prim-ministru, nu candidez şi nu o să candidez la Preşedinţie. De altfel, atât eu, cât şi UNPR, l-am sprijinit pe preşedintele României, indiferent cum îl cheamă", a declarat Oprea, la Alexandria.

Potrivit acestuia, UNPR şi-a respectat şi îşi va respecta înţelegerile politice, dar, în acelaşi timp, va sprijini orice proiect naţional bun pentru România.

"Sprijinim orice proiect naţional care aduce beneficii pentru România. Niciodată nu am dat jos un guvern din care am făcut parte, este o problemă de bun simţ până la urmă, dar, repet, orice proiect naţional benefic României UNPR îl sprijină. (...) Suntem în coaliţia de guvernare, mâine voi da un mesaj PSD să-l felicit pe domnul Dragnea, pe noul preşedinte (...), să-l felicit pe domnul Ponta care conduce un guvern bun. (...) Tot timpul ne-am respectat înţelegerile", a precizat preşedintele UNPR.

Gabriel Oprea a participat sâmbătă, la Alexandria, la o întâlnire regională cu reprezentanţii organizaţiilor UNPR din judeţele Prahova, Dâmboviţa, Argeş, Teleorman, Călăraşi, Ialomiţa şi Giurgiu.

Sursa: Agerpres

×