x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Gabriela Firea anunță intrarea în echipa PSD București a senatorului Daniel Zamfir

Gabriela Firea anunță intrarea în echipa PSD București a senatorului Daniel Zamfir

22 Ian 2020   •   15:34
Gabriela Firea anunță intrarea în echipa PSD București a senatorului Daniel Zamfir
Sursa foto: gabriela firea/facebook

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a anunțat că senatorul Daniel Zamfir s-a alăturat echipei PSD București. Acesta a plecat anterior de la ALDE și a intrat în grupul parlamentar PSD din Senat.

"Susțin în totalitate legea propusă de senatorul Daniel Zamfir - noul nostru coleg în echipa social-democrată de la București Sectorul 3 -, prin care împrumuturile pe care le contractează Ministerul de Finanțe, peste un anumit plafon, să fie aprobate în Parlament.

Nu putem lăsa datorii uriașe generațiilor viitoare, din cauză că avem la conducerea Finanțelor un ministru inconștient !

În trei luni, Vasile Câțu - ministrul Austeritate -, s-a împrumutat cât guvernul anterior într-un an și ceva ! Și la dobânzi imense !

Unde sunt banii? Pentru alocații, pensii, autostrăzi, spitale, Prima casă...nu sunt bani !

Dar, cine se uită atent pe cifre, vede dezastrul. Bugete imense luate de la populație și duse către : firmele prietene prin rambursări de TVA neverificate și fără a vedea dacă se poate face compensarea cu datoriile pe care acele firme le aveau către stat, despăgubiri ANRP, fonduri de rezervă, despăgubirea unor afaceriști care i-au sponsorizat, clienți politici.

Bine ai venit, Daniel Zamfir ! Un parlamentar onest, care a muncit din prima zi de mandat în folosul oamenilor !", a scris edilul general pe pagina sa de Facebook.

Senatorul se alătură PSD înainte de votarea moțiunii de cenzură împotriva guvernului Orban. "Am decis să ne unim forţele pentru cauza noastră ! Dacă lipseşte cineva din poză acum, să fiţi siguri că vom fi împreună!" a scris Daniel Zamfir pe rețeaua de socializare

×
Subiecte în articol: gabriela firea daniel samfir psd ALDE pnl