x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Gabriela Firea, contra miniștrilor demiși din PNL: „Mint populația, dezinformează și practică un atac nedemn la adresa mea!”

Gabriela Firea, contra miniștrilor demiși din PNL: „Mint populația, dezinformează și practică un atac nedemn la adresa mea!”

18 Feb 2020   •   19:42
Gabriela Firea, contra miniștrilor demiși din PNL: „Mint populația, dezinformează și practică un atac nedemn la adresa mea!”

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a răspuns vehement la afirmațiile făcute de miniștrii PNL Florin Cîțu și Virgil Popescu, care au afirmat că vor pune poprire pe conturile Primăriei.

„Doi miniștri demiși de Parlamentul României, care în loc să se ocupe de ceea ce le permite legea, și anume să administreze treburile curente ale țării, se ocupă cu participarea la talk-show-uri, în care spun tot felul de amenințări fantasmagorice, venind doar cu informații mincinoase. Ce s-a lansat în spațiul public, că noi cumpărăm ieftin de la ELCEN și vindem mai scump, este fals. Tariful pentru Termoenergetica este de 220 de lei. Este stabilit de ANRE.

Ambii miniștri mint populația, dezinformează și practică un atac nedemn la adresa mea ca primar! Este de râsul plânsului! Este ca și cum un domn i-ar face o promisiune de căsătorie unei domnișoare, dar nu se mai căsătorește și apoi vrea să divorțeze. Cum poate ministrul Popescu să pună poprire pe cont pe ceea ce nu datorăm? Ministrul are o relație cu mine doar în somn. Noi nu facem nici evaziune fiscală, ca ministrul ecpnomiei care a băgat în faliment mai multe firme. Sunt atacuri numai și numai politice. Domnul Cîțu ar fi inclus pe analizele PNL pentru o candidatură la Primăria Capitalei. Sunt atacuri politice nedemne”, a declarat primarul Capitalei pentru  Antena3.

×
Subiecte în articol: gabriela firea