x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Gabriela Firea: Domnul prim ministru a găsit o manieră incorectă, necolegială de a mă admonesta

Gabriela Firea: Domnul prim ministru a găsit o manieră incorectă, necolegială de a mă admonesta

02 Dec 2017   •   21:57
Gabriela Firea: Domnul prim ministru a găsit o manieră incorectă, necolegială de a mă admonesta

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat sâmbătă la Antena 3 că premierul Mihai Tudose a "găsit o manieră incorectă şi necolegială" de a o "admonesta public" pentru o decizie care a fost luată de instituţiile subordonate Primăriei Capitalei.

"(...) Precizez faptul că în prima parte a zilei au apărut incomplete (stenogramele), ulterior au fost completate. Cred că au murit prea mulţi români la Revoluţie, cei mai mulţi tineri, pentru a ne mai fi frică de ceva şi a nu ne exprima punctul de vedere dacă este susţinut cu argumente, fie că suntem la o televiziune, fie că suntem, cum este cazul meu, la primărie sau în cadrul partidului. Am ajuns la situaţia în care să îmi exprim un punct de vedere care poate nu a convenit după ce domnul prim ministru a găsit o manieră incorectă, consider, şi necolegială de a mă admonesta public pentru o decizie care a fost luată de instituţiile subordonate primăriei", a spus primarul.

Gabriela Firea a afirmat că s-ar fi aşteptat ca premierul să îi dea un telefon sau să îi solicite o întâlnire, dacă avea ceva să îi comunice.

"Mă aşteptam dacă avea ceva de comunicat şi o opinie, este dreptul domniei sale la opinii, colegial să îmi dea un telefon sau să îmi solicite o întâlnire. Consider că PSD are răspundere în faţa tuturor românilor, trebuie să aplice programul de guvernare, iar acest război care se creează PSD contra PSD nu ne ajută pe noi deloc, ci dimpotrivă le dă muniţie adversarilor noştri. Sper ca din acest moment domnul prim-ministru să înţeleagă faptul că o manieră colegială şi corectă de comunicare cu noi, colegii săi, încă colegii săi, trebuie fie una directă, nu cu apropouri, insinuări şi ironii prin presă. Este lucrul cel mai urât care se poate întâmpla între colegi cel puţin", a declarat Firea.

În presă au apărut stenograme care redau discuţii în contradictoriu între primarul Gabriela Firea şi premierul Mihai Tudose privind organizarea Târgului de Crăciun în Piaţa Victoriei. www.agerpres.ro

×
Subiecte în articol: gabriela firea