x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Gabriela Firea (PSD) candidează la PMB: Cred că în Primăria Capitalei trebuie să facem curăţenie de jos până sus

Gabriela Firea (PSD) candidează la PMB: Cred că în Primăria Capitalei trebuie să facem curăţenie de jos până sus

18 Mar 2016   •   17:00
Gabriela Firea (PSD) candidează la PMB: Cred că în Primăria Capitalei trebuie să facem curăţenie de jos până sus

Senatorul Gabriela Firea, a cărei candidatură a fost validată vineri de conducerea PSD, a declarat că în Primăria Capitalei trebuie făcută curăţenie "de jos până sus".


"Din punctul meu de vedere, principala mea preocupare va fi aceea a unei capitale curate, aerisite de tot ce înseamnă un trafic îngreunat, dar m-aş referi şi la curăţenia morală. Cred că în Primăria Capitalei trebuie să facem curăţenie de jos până sus şi în ceea ce priveşte birocraţia, corupţia, precum şi prezenţa unor oameni care nu se gândesc la bucureşteni, ci doar la propriile interese. Cât priveşte programul concret şi complet acesta va fi prezentat în foarte scurt timp în echipa noastră", a declarat Gabriela Firea, la Palatul Parlamentului.

Ea a susţinut că a primit mii se mesaje de susţinere de la bucureşteni.

"Mă onorează că am primit în ultima perioadă mii se mesaje din partea bucureştenilor care au spus că mă susţin pentru această candidatură. Pentru ei intru în această luptă care nu este una pentru fotoliul de primar general al Capitalei, nici pentru a cuceri Primăria Capitalei, ci pentru a creşte calitatea vieţii bucureştenilor. Prea mulţi politicieni s-au bătut pentru scaune şi pentru clădiri, pentru sedii, nu este şi cazul meu. În ceea ce mă priveşte, sunt un om de acţiune, sunt un om care iubeşte curăţenia şi la modul propriu şi la figurat", a arătat preşedintele PSD Bucureşti.

Sursa - Agerpres

×