x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Geoană: Cine crede că există asociere între mine şi Băsescu este profund imoral

Geoană: Cine crede că există asociere între mine şi Băsescu este profund imoral

12 Dec 2010   •   10:38
Geoană: Cine crede că există asociere între mine şi Băsescu este profund imoral
Sursa foto: Dan Marinescu/Jurnalul National
142154-.jpgAşa a răspuns Mircea Geoană la atacurile din ultimele zile. În schimb, secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, este de părere că acţiunile lui Mircea Geoană din ultima perioadă reprezintă un atac la propriul partid.

"Aş vrea să clarific pentru că au apărut în ultimele zile tot felul de comentarii, inclusiv din partea unor colegi care insinuează o anumită asociere a mea cu Băsescu, nu e numai incorect dar e profund imoral, dacă cineva crede o secundă că Băsescu are chef să vada un PSD-ist în fruntea Senatului (...) în mod evident încearcă să exploateze o anumită tensiune din partid, e clasic lui Băsescu şi cine pune botul la aşa ceva e fie naiv, fie rău intenţionat", a spus Geoană, la Realitatea Tv.

Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea spune însă că acţiunile lui Mircea Geoană reprezintă un atac la Partidul Social Democrat.

"Vorbim  de trei greşeli pe care le-a făcut: una a fost vizita la Vântu, prestaţia lamentabilă pe acest subiect de la confruntarea cu Băsescu şi trei, prestaţia de alaltăieri că s-a dus la Vântu să fure subiectele de la examen.  Cei mai supăraţi şi dezamăgiţi suntem cei care am muncit în perioada 2005-2009 cu intensitate uriaşă în 2008 şi 2009" a declarat Dragnea care consideră că ieşirea lui Mircea Geoană a reprezentat un atac la adresa PSD "şi atunci şi acum".

×