x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică George Copos s-a inscris in PUR

George Copos s-a inscris in PUR

29 Oct 2004   •   00:00

George Copos, patronul echipei bucurestene de fotbal Rapid si un cunoscut om de afaceri, a devenit membru al Partidului Umanist.

DANA PICIU

DECIZIE. George Copos a urmat exemplul lui Dan Voiculescu, aratand ca este momentul ca oamenii care au facut afaceri la lumina zilei sa se implice in politica
Proaspatul membru al Partidului Umanist a fost prezent ieri alaturi de liderul partidului, Dan Voiculescu, la prima sa conferinta de presa ca politician. "Acesta este inca un semnal ca oamenii de afaceri cinstiti si prosperi aleg sa fie membri PUR si mai ales sa ni se alature in acest an electoral, atat de important pentru Romania", a spus purtatorul de cuvant al PUR, Bogdan Pitigoi. La randul sau, George Copos a declarat ca este de mult timp alaturi de PUR si de liderul sau. "Pentru mine a fost o mare provocare sa intru in politica. Am hotarat sa devin membru PUR si sa candidez pentru Senat pe listele din judetul Arges. Am ales acest judet pentru ca sunt foarte legat de el, acolo s-a nascut sotia mea", a declarat Copos. El a mai adaugat ca este de parere ca a so-sit momentul ca oamenii de afaceri sa se implice in politica. "Noi ne-am asumat responsabilitatea crearii de noi locuri de munca si trebuie sa intram in politica pentru a demonstra ca ne pasa de oamenii acestei tari. Am ales PUR pentru ca promoveaza economia de piata libera fara interventia majora a statului, intreprinderile mici si mijlocii si pentru ca pune in centrul atentiei omul. Am luat decizia de a candida pentru Parlament urmand exemplul liderului umanist, pentru ca si el s-a hotarat sa candideze pentru Senat si am inteles ca este momentul ca oameni care au facut afaceri la lumina zilei sa se implice in politica", a mai precizat George Copos. El a luat decizia de a deveni membru PUR duminica, atunci cand a semnat si adeziunea.

EXCLUS DE PE LISTE. Presedintele PUR, Dan Voiculescu, a precizat ieri ca fostul taranist Constantin Dudu Ionescu a fost exclus de pe listele electorale ale Uniunii Nationale PSD + PUR. In locul sau, pe listele pentru judetul Brasov a fost trecut Constantin Faina, liderul organizatiei locale a umanistilor din judet. "Organizatia locala Brasov a insistat sa fie reprezentata in Parlament de unul dintre membrii filialei, de aceea am luat hotararea de a-l inlocui pe Constantin Dudu Ionescu de pe liste", a declarat Dan Voiculescu. Liderul umanist a mai precizat ca Dudu Ionescu a ramas membru PUR, ca nu s-a pus problema unei rupturi intre cele doua parti. "Constantin Dudu Ionescu este un om politic recunoscut si nu-l renegam. El a ramas membru PUR alaturi de ceilalti fosti membri PNTCD de valoare. Avand in vedere valoarea lui, va face cu siguranta parte din viitorul Executiv daca Uniunea PSD + PUR va castiga alegerile", a explicat liderul PUR.

×
Subiecte în articol: politic