x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică George Maior, în vizită de plăcere la DNA

George Maior, în vizită de plăcere la DNA

10 Sep 2019   •   19:04
George Maior, în vizită de plăcere la DNA
Sursa foto: Christian Silva/Intact Images

Ambasadorul României în Statele Unite ale Americii, George Maior, a declarat marţi că a fost audiat la DNA în calitate de martor într-un dosar legat de vizita lui Liviu Dragnea în SUA, susţinând că a avut o discuţie „foarte plăcută” cu procurorii.

„Am fost audiat în calitate de martor în legătură cu dosarul vizitei fostului preşedinte al Camerei Deputaţilor în SUA. De mult timp voiam să vin. O discuţie foarte plăcută cu domnii procurori. Dosarul este în procedură, nu pot să vă dau detalii, dar o discuţie foarte plăcută”, a spus Maior la ieşirea din DNA.

Întrebat de jurnalişti care a fost rolul său în organizarea vizitei lui Dragnea şi Grindeanu în SUA, Maior a precizat: „Nicio implicare (...). Domnul Dragnea poate să spună orice. Discuţia foarte plăcută în calitate de martor. Mâine mă întorc în Statele Unite (...). În calitate de martor, poţi să spui multe despre contextul unei vizite”.

El a precizat că nu a săvârşit niciodată vreo infracţiune şi că este „satisfăcut” de ce le-a spus procurorilor.

De asemenea, răspunzând unei alte întrebări, Maior a spus că protocoalele secrete au fost „un lucru bun pentru România”.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: george maior