x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Gheorghe Flutur, despre anunţul USL privind greva parlamentară: Soluţia nu este să fugi

Gheorghe Flutur, despre anunţul USL privind greva parlamentară: Soluţia nu este să fugi

30 Ian 2012   •   13:33

Prim-vicepresedintele PDL Gheorghe Flutur apreciaza drept gresita solutia Opozitiei de a nu participa la lucrarile parlamentare. Flutur este convins ca liderii USL se vor gandi mai bine inainte de a trece la aplicarea unei astfel de masuri.

"Vedeti, apare un paradox in Romania. Sunt convins ca sub aceasta febra a nemultumirilor justificate ale unei categorii importante de romani, asupra carora ne aplecam foarte serios, solutia nu este sa fugi. Pentru ca va aduc aminte, in acest USL, PSD-ul a mai fugit o data de la serviciu cand venea criza. In septembrie 2009, cand era sa luam masuri mai putin populare si afectau alegerile prezidentiale, domniile lor au fugit de la serviciu atunci. Le era greu si le era mai usor in opozitie. Daca astazi, cand Fondul Monetar este aici, evalueaza si spune ca 'v-ati facut temele si sunt sanse ca sa gasim solutii pentru ca veniturile oamenilor sa se imbunatateasca', nu mi se pare corect acest joc la ofsaid", a declarat Gheorghe Flutur, citat de Agerpres.

"Electoratul pe oamenii politici nu ne-a trimis sa facem politica, cu patura in cap. Ne-a trimis sa ne luptam cu idei si cu solutii pana la capat. Asta este ratiunea si eu cred ca se vor mai gandi de cateva ori domnii din USL. Am vazut ca nu le-a iesit strategia cu demisiile, pentru ca nu este unitate de gandire intre PNL si PSD cu demisiile. Este treaba domniilor lor. Ii chemam la dialog social in perioada urmatoare, sa-si desemneze oamenii", a mai spus Flutur.

×