x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Gheorghe Flutur: Ştiam cu o seară înainte că preşedintele va propune să predea guvernarea lui Ponta şi USL

Gheorghe Flutur: Ştiam cu o seară înainte că preşedintele va propune să predea guvernarea lui Ponta şi USL

19 Mar 2012   •   07:32
Gheorghe Flutur: Ştiam cu o seară înainte că preşedintele va propune să predea guvernarea lui Ponta şi USL

Prim-vicepresedintele PDL Gheorghe Flutur a declarat, astazi, ca a stiut cu o seara inaintea consultarilor cu partidele pentru formarea noului guvern ca presedintele Traian Basescu intentiona sa-l propuna pe Victor Ponta pentru sefia Guvernului.

"Eu am fost informat cu o seara inainte de aceasta propunere, sa predea (presedintele Traian Basescu, n.r.) guvernarea lui Ponta si USL", a declarat Flutur, potrivit Mediafax.

Pedelistul a precizat ca Traian Basescu a vorbit despre aceasta intentie in cadrul unei discutii cu politicienii PDL. "Eu nu am stiut ce s-a discutat la consultari, dar am vazut ca ei (reprezentantii USL, n.r.) erau pentru anticipate si nu pe asumarea raspunderii guvernamentale", a mai spus Flutur, care considera refuzul USL drept 'fuga de raspundere.'

Presedintele a declarat, aseara, intr-o emisiune la B1 TV, ca i-a propus lui Victor Ponta functia de premier. Ponta a spus ca Traian Basescu minte.

×