x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Gigi Becali şi-a anunţat candidatura la Primăria Capitalei

Gigi Becali şi-a anunţat candidatura la Primăria Capitalei

21 Mar 2012   •   19:21
Gigi Becali şi-a anunţat candidatura la Primăria Capitalei

Gigi Becali a anuntat miercuri seara ca si-a depus actele pentru a deveni locuitor al sectorului 1, in scopul de a candida la functia de primar general al Capitalei, din partea aliantei PRM - PNG.

"Atunci cand am facut alianta cu PRM trebuia sa avem si un candidat la Primaria Capitalei. Si trebuia sa gasim un candidat pe masura, care atrage mai bine electoratul. Atunci mi-a venit mie o idee, i-am spus domnului Vadim, pentru ca el conduce aceasta alianta, asa am cazut de comun acord. Astazi am depus actele pentru a fi locuitor al sectorului 1. Voi candida la Primaria Bucurestiului", a anuntat Becali la B1 TV.

Patronul Stelei crede ca il poate invinge pe actualul primar general pentru ca indeplineste cele doua conditii specificate de Traian Basescu: "Domnul presedinte a spus ca il poate bate pe Sorin Oprescu cineva care ii spune in fata si il intreaba ce a facut. Sau daca ii este total opus lui. Eu cred ca indeplinesc ambele conditii pe care le-a spus presedintele Traian Basescu: Il pot intreba si ce a facut si sunt un candidat opus lui Oprescu."

×