x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Gorghiu: Guvernul are viziunea necesară pentru a da o OUG care să rezolve subiectul RCA

Gorghiu: Guvernul are viziunea necesară pentru a da o OUG care să rezolve subiectul RCA

12 Sep 2016   •   21:25
Gorghiu: Guvernul are viziunea necesară pentru a da o OUG care să rezolve subiectul RCA

Copreşedintele PNL Alina Gorghiu a declarat luni că Guvernul "trebuie, poate şi are viziunea necesară" pentru a da o ordonanţă de urgenţă care "să închidă şi să rezolve" subiectul preţurilor RCA.

"Transportatorii au protestat azi din nou împotriva creşterii preţurilor RCA. Cu 200-300%. E firesc să fie nemulţumiţi. Şi eu sunt. Problemele din economie şi din pieţe generate de majorarea abruptă a tarifelor RCA trebuie rezolvate fără nicio întârziere. Mâine voi redeschide acest subiect şi cred că Guvernul trebuie, poate şi are viziunea necesară pentru a da o ordonanţă de urgenţă care să închidă şi să rezolve acest subiect. Este clar că doar Guvernul mai poate reglementa urgent această speţă atât de sensibilă şi care afectează milioane de oameni şi afaceri", a notat Gorghiu pe Facebook.

Liderul liberal a amintit că miercuri, în Parlament, la cererea PNL, vor fi audiaţi preşedintele ASF, al ANAF şi al Consiliului Concurenţei. "Ei trebuie să dea răspunsuri clare despre cum s-a putut ajunge la o asemenea escaladare a preţurilor", a punctat copreşedintele PNL.

Sursa: AGERPRES

×
Subiecte în articol: alina gorghiu oug rca