x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Gorghiu îi solicită lui Dragnea să accepte ideea alegerilor pentru primari în două tururi

Gorghiu îi solicită lui Dragnea să accepte ideea alegerilor pentru primari în două tururi

23 Ian 2016   •   22:38
Gorghiu îi solicită lui Dragnea să accepte ideea alegerilor pentru primari în două tururi

Copreședintele PNL Alina Gorghiu i-a solicitat sâmbătă liderului PSD, Liviu Dragnea, 'să se solidarizeze cu românii care doresc o competiție reală la alegerile locale' și să accepte ideea alegerilor pentru primari în două tururi de scrutin.

'Avem obligația să primenim clasa politică. Cred că asta nu se poate face dacă vom merge cu încăpățânare cu același sistem de vot pentru primari, într-un singur tur. Îl invit pe liderul PSD Liviu Dragnea să fie curajos mâine, de ziua Micii Uniri, să se solidarizeze cu românii, cu societatea românească care își dorește pentru locale competiție, legitimitate și reprezentativitate", a spus copreședintele PNL.

Conform acesteia, duminică 24 Ianuarie, de Ziua Unirii, ar fi cel mai bun moment pentru a putea afla răspunsul la întrebarea dacă "stânga acceptă ideea primenirii clasei politice'.

Gorghiu a afirmat, totodată, că, din punctul său de vedere, tema alegerilor în două tururi din scrutin nu reprezintă "o polemică" cu premierul Dacian Cioloș ori cu cei de la PSD.

"Nu avem vreun conflict sau polemică cu prim-ministrul. Subiectul nu reprezintă o polemică nici măcar cu PSD. Încercăm să găsim suport pentru a promova un lucru pe care societatea și-l dorește', a afirmat copreședintele PNL Alina Gorghiu.  

×