x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Gorghiu: Orice fost preşedinte al PNL ar trebui să se regăsească pe lista pentru europarlamentare

Gorghiu: Orice fost preşedinte al PNL ar trebui să se regăsească pe lista pentru europarlamentare

30 Ian 2019   •   17:58
Gorghiu: Orice fost preşedinte al PNL ar trebui să se regăsească pe lista pentru europarlamentare

Senatorul liberal Alina Gorghiu consideră că toţi foştii preşedinţi ai PNL ar trebui să se regăsească, pe un loc eligibil, pe lista cu candidaţii pentru alegerile europarlamentare.

"Orice fost preşedinte al PNL ar trebui să se regăsească pe această listă de europarlamentare. (...) Eu, pentru o listă cu Crin Antonescu, îmi voi da votul. Dacă ai fost o dată preşedinte al PNL, mi-e greu să cred că nu poţi să îţi găseşti un loc eligibil pe lista partidului. Este Vasile Blaga la care mă gândeam, e Crin Antonescu. Sunt oameni care reprezintă în continuare PNL şi au un electorat aparte în rândul partidului nostru. Toţi suntem obligaţi să tragem la aceeaşi căruţă pentru un scor pe care ni-l dorim", a afirmat, miercuri, la Senat, Alina Gorghiu.

Gorghiu a pledat ca pe locurile eligibile să se regăsească şi femei, pentru că 52% din electoratul din România este reprezentat de femei.

"Eu sunt unul dintre cei care şi-au depus dosarul de candidatură. (...) Mi-aş dori să văd o reprezentare echilibrată şi pe regiuni şi pe sexe, pentru că ne-am bătut, ca PNL, pentru cotele de gen, indiferent care este numele doamnelor care se vor găsi pe locuri eligibile. Cred că este obligatoriu ca PNL să aibă şi femei pe locuri eligibile, indiferent că o cheamă Gorghiu sau altfel, pentru că avem 52% femei electorat în România şi merită să se găsească şi domniile lor pe lista PNL", a adăugat Gorghiu. AGERPRES

×
Subiecte în articol: alina gorghiu