x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Gorghiu: Până acum, în Gorj, singura lege pe care o știu eu a fost „ca în vestul sălbatic”

Gorghiu: Până acum, în Gorj, singura lege pe care o știu eu a fost „ca în vestul sălbatic”

05 Mar 2016   •   18:34
Gorghiu: Până acum, în Gorj, singura lege pe care o știu eu a fost „ca în vestul sălbatic”

Candidaţii PNL Gorj la alegerile locale din 5 iunie au fost lansaţi sâmbătă, la Târgu-Jiu, în prezenţa a peste 800 de membri de partid, dar şi a copreşedinţilor Vasile Blaga şi Alina Gorghiu, aceasta din urmă apreciind, pe marginea sloganului de campanie, că "până acum", în Gorj, singura lege pe care o ştie a fost "ca în vestul sălbatic".

"Aveţi un slogan cât se poate de inspirat: "Lege şi locuri de muncă", numai că, până acum, în Gorj, singura lege pe care o ştiu eu, şi mi-au spus-o colegii mei, a fost "ca în vestul sălbatic". (...) Pariul meu, al lui Vasile Blaga, pariul conducerii PNL este foarte mare când vine vorba de Oltenia. Sunt sigură că surpriza plăcută a acestei campanii va fi şi judeţul Gorj, avem nevoie de rezultat pentru a putea implementa politicile pe care PNL le are pentru gorjeni. N-o să putem niciodată să vorbim despre investiţii, despre locuri de muncă, despre lege, despre stoparea declinului demografic, despre politici industriale şi despre poli de dezvoltare urbană, aici, la Gorj, dacă nu veţi avea administraţie liberală", a precizat Alina Gorghiu.

Candidatul PNL Gorj pentru şefia Consiliului Judeţean este copreşedintele liberalilor gorjeni, Dan Vâlceanu, iar candidatul pentru Primăria Târgu-Jiu este preşedintele organizaţiei municipale a PNL Gorj, Octavian Lupulescu.

Alături de cei doi, au fost lansaţi şi candidaţii pentru cele 70 de primării din judeţul Gorj.


Sursa: AGERPRES 

×