x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Gorghiu: Ponta mă ameninţă cu puşcăria, aşa vede el democraţia; mai devreme sau mai târziu am să vorbesc

Gorghiu: Ponta mă ameninţă cu puşcăria, aşa vede el democraţia; mai devreme sau mai târziu am să vorbesc

01 Oct 2016   •   21:51
Gorghiu: Ponta mă ameninţă cu puşcăria, aşa vede el democraţia; mai devreme sau mai târziu am să vorbesc

Liderul PNL, Alina Gorghiu, a afirmat sâmbătă că fostul premier Victor Ponta o ameninţă zi de zi cu puşcăria, arătând că, mai devreme sau mai târziu, ea va vorbi.

Gorghiu a fost întrebată cu privire la afirmaţiile lui Ponta în legătură cu o prietenie între deputatul Sebastian Ghiţă şi procurorul-şef al DNA, Laura Codruţa Kovesi.

"Habar nu am de nicio relaţie de prietenie, dar nu mai pun preţ şi nu mai dau doi bani pe ce spune Ponta. În fiecare zi - şi aici cred că este o problemă care merită discutată - mă ameninţă cu puşcăria dl. Ponta. În Parlamentul României l-a ameninţat pe Marian Petrache la un moment dat, pe George Scutaru la un moment dat, pe foarte mulţi lideri ai PNL. Domnia sa aşa vede statul şi democraţia, ameninţând liderul unui partid cu puşcăria de dimineaţă, la prânz şi seara. Mă întreb dacă este nevoie de pastile în cazul acesta sau aşa înţelege să ducă o campanie electorală", a spus Gorghiu, într-o conferinţă de presă.

Ea a arătat că, mai devreme sau mai târziu, va vorbi despre Victor Ponta.

"Eu, mai devreme sau mai târziu, am să vorbesc despre tot ce înseamnă Victor Ponta: egal Roşia Montană, KazMunaiGaz şi alte dosare în care domnia sa ar trebui să dea socoteală mai devreme sau mai târziu, dar nu este genul de campanie pe care eu să-l duc. Aş vrea să cred că Victor Ponta rămâne undeva în globul lui şi se duce mai pe marginea politicii sau îşi rezolvă altfel problemele în spaţiul public decât frustrările acestea aruncate de dimineaţă, la prânz şi seara pe masă şi facem o politică bazată pe proiecte. Dacă îl întrebaţi, şi noi am fost prieteni la un moment dat. Vă daţi seama. A prins o poză în care eram cu el şi o să spună ce prieteni am fost", a afirmat liderul PNL.

Întrebată dacă Roşia Montană sau KazMunaiGaz ar putea fi subiecte ale unor plângeri penale, Gorghiu a răspuns: "Habar nu am. Nu ştiu ce este pe rol, dar sigur domnia sa ştie mai multe decât mine". www.agerpres.ro

×