x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Gorghiu: Şefii de parchete rămân! Zi de doliu pentru Tăriceanu!

Gorghiu: Şefii de parchete rămân! Zi de doliu pentru Tăriceanu!

29 Mar 2017   •   20:34
Gorghiu: Şefii de parchete rămân! Zi de doliu pentru Tăriceanu!

Senatorul PNL Alina Gorghiu a declarat miercuri că faptul că şefii de parchete rămân în funcţii este "zi de doliu" pentru Călin Popescu-Tăriceanu. 

"Şefii de parchete rămân! Zi de doliu pentru domnul Tăriceanu! Astăzi i-a murit speranţa că domnul ministru al Justiţiei va fi factor activ în războiul lui personal cu şefii parchetelor. Probabil e tristeţe fără margini la domnul Dragnea! Pentru mine e un demers cu final aşteptat. Deşi cred că domnul ministru a pus destulă presiune pe el şi pe specialiştii din minister anunţând public că va face această evaluare, ba chiar dând de înţeles că se poate lăsa cu demisii. E o greşeală majoră că PSD de la începutul anului încearcă să acopere nereuşita în domeniul economic şi beleaua în care bagă ţara cu populismul lor, ţinând în prim plan tema justiţiei care trebuie făcută în stil PSD: OUG 13, abrogarea abuzului în serviciu, graţierea faptelor de corupţie, revocarea şefilor de parchete etc", a scris Gorghiu pe Facebook. 

Ea a adăugat că acum va urma o campanie de ostracizare a lui Tudorel Toader pentru că "nu le-a făcut jocul pe acest subiect şi probabil pentru că tot PSD-ul îl regretă pe Florin Iordache". 

"Nu îmi fac iluzii că se vor opri aici! Dar hai să nu ne mai lamentăm de justiţie, hai să guverneze PSD şi să nu ducă ţara în gard, aşa cum o arată cifrele lunii februarie! P.S.: Cu multe din observaţiile din raport sunt de acord, inclusiv cu concluzia", a încheiat fosta şefă a liberalilor. 

Miercuri, ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a declarat că nu este oportună, în acest moment, declanşarea procedurii de revocare a procurorului general şi a procurorului şef al DNA, în contextul instrumentării dosarului privind OUG 13. AGERPRES

×