x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Gorghiu: Zgonea și Tăriceanu pun presiune pe CA al SRTv să vină cu o propunere de președinte vineri seară

Gorghiu: Zgonea și Tăriceanu pun presiune pe CA al SRTv să vină cu o propunere de președinte vineri seară

01 Apr 2016   •   20:14
Gorghiu: Zgonea și Tăriceanu pun presiune pe CA al SRTv să vină cu o propunere de președinte vineri seară

Liderul PNL Alina Gorghiu susține că președinții Camerei Deputaților, Valeriu Zgonea, și Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, au pus presiune pe Consiliul de Administrație al Societății Române de Televiziune (SRTv) pentru a veni cu o propunere de președinte până în seara zilei de vineri.

"Mă miră graba cu care domnul Zgonea și domnul Tăriceanu (...) au pus presiune pe Consiliul de Administrație al televiziunii publice să vină cu o propunere în seara asta. (...) Li s-a transmis o depeșă la ceas de seară prin care li se solicita desemnarea rapidă a celui care va urma să ocupe funcția de președinte al TVR. Reprezentantul nostru în Consiliul de Administrație, domnul Radu Carp, ne-a informat că reprezentanții consiliului nu s-au putut întruni. (...) Fac apel la puțină prudență, calm, mai puțină disperare din partea PSD. Să încercăm să respectăm niște proceduri, să lăsăm Consiliul de Administrație să facă această desemnare așa cum trebuie, să fie audiat în comisiile de specialitate și apoi plenul", a declarat Gorghiu, la finalul ședinței Biroului Politic Național al PNL.

Ea a acuzat PSD că, mergând pe această "procedură heirupistă", blochează orice fel de dialog care, în opinia sa, ar putea duce la "o soluție rezonabilă" pentru TVR.

×