x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Grindeanu afirmă că guvernul său a adoptat proiectul recursului compensatoriu exact în forma iniţiată de Raluca Prună

Grindeanu afirmă că guvernul său a adoptat proiectul recursului compensatoriu exact în forma iniţiată de Raluca Prună

16 Ian 2019   •   23:40
Grindeanu afirmă că guvernul său a adoptat proiectul recursului compensatoriu exact în forma iniţiată de Raluca Prună

Fostul premier Sorin Grindeanu afirmă, într-o postare pe Facebook, că guvernul pe care l-a condus a adoptat proiectul de lege privind recursul compensatoriu exact în forma iniţiată de Raluca Prună, ministru al Justiţiei în guvernul Cioloş.

"Citesc că un domn Cioloş, candidat la europarlamentare, doreşte cu înfierbântare să arate că nu are nicio legătură cu iniţiativa privind recursul compensatoriu. Am două veşti pentru dl Cioloş. Prima e că guvernul Grindeanu a adoptat un proiect de lege, cu alte cuvinte a trimis textul în Parlament, spre a fi dezbătut. A doua e că guvernul Grindeanu a adoptat proiectul exact în forma iniţiată de Raluca Prună - să înţeleg că nu era bun? Sau că doamna Prună făcea proiecte pentru 'penalii' coaliţiei PSD-ALDE, ca să folosesc vocabularul d-lui Cioloş? Nu-i comentez gusturile, dar domnul Iordache a apreciat suficient proiectul doamnei Prună încât să-l propună spre aprobare în regim de urgenţă", scrie Sorin Grindeanu, pe Facebook.

Fostul premier îl îndeamnă pe Dacian Cioloş să o sune pe Raluca Prună, pentru a-i confirma dacă forma adoptată de guvernul Grindeanu este cea propusă de aceasta şi îl sfătuieşte dacă vrea să câştige în alegeri, să renunţe la dezinformări şi fake news.

"Şi ca un sfat de final: dacă vreţi să şi câştigaţi ceva la alegeri, renunţaţi la dezinformări şi fake news şi încercaţi să mergeţi din uşă-n uşă, să staţi de vorbă cu oamenii. Aşa se fac campaniile adevărate", mai scrie Sorin Grindeanu pe reţeaua de socializare.

Fostul premier Dacian Cioloş a afirmat, miercuri seara, într-o postare pe Facebook, că legea recursului compensatoriu a fost adoptată de guvernul Grindeanu, fiind iniţiată la propunerea lui Florin Iordache. Cioloş a negat informaţiile potrivită cărora această lege a fost votată de guvernul pe care l-a condus şi a susţinut că guvernul Cioloş a propus o altă formă a legii, fără legătură cu cea iniţiată şi adoptată de PSD. AGERPRES

×
Subiecte în articol: Sorin Grindeanu