x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Grindeanu: Alexandru Petrescu, propus interimar în locul lui Florin Jianu

Grindeanu: Alexandru Petrescu, propus interimar în locul lui Florin Jianu

02 Feb 2017   •   17:47
Grindeanu: Alexandru Petrescu, propus interimar în locul lui Florin Jianu

Ministrul Economiei, Alexandru Petrescu, va asigura interimatul la Ministerul pentru Mediul de Afaceri, în urma demisiei lui Florin Jianu, a anunţat joi premierul Sorin Grindeanu.


"O să fac o propunere pentru interimat, astfel încât să vină să susţină bugetul ministerului pentru IMM, pe ministrul Economiei, domnul Petrescu", a spus Grindeanu, la finalul reuniunii Comitetului Executiv Naţional al PSD.

În opinia sa, Florin Jianu nu a rezistat presiunii la care au fost supuşi toţi membrii Guvernului în ultimele două zile şi "a făcut un pas înapoi".

"E valabil pentru toţi membrii Cabinetului - ceea ce s-a întâmplat de ieri începând, când au devenit publice numerele noastre de telefon. Eu mi le-am ţinut şi salvat toate mesajele primite (...) de mine, de familia mea şi de familiile tuturor miniştrilor. (...) Poate că unii dintre colegii mei, în speţă domnul Florin Jianu, n-a rezistat la acest asalt şi atunci la ceea ce înseamnă activitatea sa a făcut un pas în spate. Nu e simplu să primeşti înjurături legate de familia ta, de părinţii tăi şi aşa mai departe", a susţinut Grindeanu.

Premierul a subliniat că nu va renunţa la ordonanţele pe justiţie. "Am luat o hotărâre acum două zile şi mergem mai departe, justificat", a spus el.

Sursa: AGERPRES

×